Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht.

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
16 berichten.
RB schreef op om 11:42:
Het is fijn om een naakstrand dichtbij te hebben en het uitzicht op de plas en skyline is fraai. Maar verder is het bedroevend. Water vol waterplanten en te ondiep om te zwemmen. Strandgedeelte ligt te laag waardoor het zand vochtig blijft. Te weinig beschutting en gluurders van het aangrenzende textielstrand en (waarschijnlijk) daardoor weinig vrouwelijke bezoekers.
Nienke schreef op om 22:57:
Af en toe kom ik naar het naaktstandje aan de Kralingse Plas. Nog altijd zijn er niet veel vrouwen alleen, of stellen te bekennen. Ondanks dat de aanwezigen mannen erg aardig en openhartig zijn. Is het een heerlijke plek om aan de doen. Je kunt er heerlijk genieten. Het is inmiddels december en denk regelmatig terug aan de heerlijke warmen maanden waar ik deze plek regelmatig heb aangedaan. Soms alleen en een andere keer met een vriend. Veel mensen houden van de zon en van de natuur. Ik ben er รฉรฉn van. Het is een heerlijke plek om aan de doen.
Karin schreef op om 19:22:
Ik was vandaag voor het eerst als vrouw allen op het naaktstrandje aan de Kralinge Plas. Ik had dit veel eerder moeten doen. Wat is de sfeer ongedwongen en wat zijn de mensen aardig. Het is al augustus en de zomer komt aan z'n eind. Al mag ik dat niet hopen. Ik ga indien ik vrij bent van het werk weer snel genieten. Van de zon en de ongedwongenheid. Genoeg gezegd. Je moet het zelf ervaren................ Succes Karin
Peter schreef op om 09:42:
Gisteren naar het strandje geweest aan de Kralingse Plas en een heerlijke middag gehad. Het was bewolkt en niet te warm en de zon liet zich regelmatig zien. Het was er niet druk. Gezien verplichtingen vandaag hoop ik komende zondag weer van de partij te zijn. Het is wel jammer dat je niet kan zwemmen. Vandaag is het regenachtig in Rotterdam en bewolkt dus ik hoop morgen dat de zon weer schijnt. Complimenten voor de site.
Albert schreef op om 13:24:
Nog even en het is weer genieten aan de Kralingse Plas. Ben zo blij dat de winter voorbij is. Het zijn voor mij depri- maanden om er doorheen te komen. Daarin ben ik vast niet de enige. Fijne site om te bezoeken.
Walter schreef op om 11:25:
Wil iedereen een fijn en gezond 2017 toewensen. Dat het maar snel warm weer mag worden. Om wederom aan de Kralingse plas te kunnen genieten. Hoop jullie weer snel te verwelkomen. Wie vandaag nog een nieuwsjaarduik nemen wens ik veel succes toe!
Hans schreef op om 11:32:
Het is winter en ik verlang naar het strandje aan de Kralingse Plas. Gelukkig is het al december, het schiet dus al aardig op. Ik hoop in de tweede week van maart te kunnen genieten van de zon en hoop dat de temperatuur mij de ruimte geeft om naar het strandje te gaan. Ik hoop dan weer een hoop oude bekenden te zien en te spreken. Voor nu fijne dagen en een gezond 2017 toegewenst.
Hans schreef op om 09:36:
Ik was gisteren in het Kralingse Bos en heb weer zo genoten van het naaktstrandje aan de Kralingse Plas. De sfeer was weer super gezellig en was weer genieten. Vrees wel voor de koude wintermaanden. Voorlopig maar niet aandenken, want het is vandaag weer een super mooie dag in Rotterdam en dat op 29 september en dan 26 graden. Mensen geniet.
Charlotte schreef op om 13:14:
Mijn favoriete plek in Rotterdam is zeker de Kralingse Plas. Het Bos omringt het park en is geschikt voor een heerlijke wandeling. Of bij lekker weer gezellig in de buitenlucht met vrienden af te spreken. Tevens is het een ideale plek om te sporten want je kan zowel rondom het water lopen. Vele Rotterdammers maken hier dan ook volop gebruik van, bijvoorbeeld om te joggen, te zeilen of om paard te rijden. Met name in de zomer stroomt het park vol en wordt er volop gebruik gemaakt het strandje, de speelplaatsen en de barbecuezones.

Het park ziet er het hele jaar geweldig uit. De prachtige bomen en planten geven je het gevoel alsof je ver van een grote stad verwijderd bent en het uitzicht rond het water is fantastisch. Bijzonder is dat enkele eilandjes zijn ontstaan door het dumpen van puin na het bombardement van mei 1940.

Minpunten zijn er helaas ook. In de zomer blijft er veel afval rond slingeren en zijn de grasvelden vaak bezaaid met uitwerpselen van de vele ganzen en ander gevogelte. Daarnaast zijn er al jaren problemen met de kwaliteit van het water. Let er dan ook goed op dat de kinderen of de hond geen water drinken uit Plas! Gelukkig doet de gemeente wel hard zijn best om het water zo schoon mogelijk te krijgen.
Peter en Sanne schreef op om 11:14:
Ik lees regelmatig berichten over het Kralingse bos. Het zijn vaak oude berichten. De huidige situatie aan de Kralingse plas is de laatste jaren verbeterd. De Gemeente zou wel meer kunnen faciliteren. Denk aan: afspoeldouche, toilet, picknick tafel. Om maar wat te noemen. Wat ook andere bezoekers van het naaktstrandje net als ik belangrijk vinden. Zo komen er meer vrouwen en koppels dan voorheen. Ik kom ook graag alleen, zeker na een drukke dag werken. Even heerlijk ontspannen.
Nee zo middagje naaktstrand aan de Kralingse plas is toppie.
Rob schreef op om 11:01:
Ik was er afgelopen zomer en ik vind het een heerlijk plek om daar naakt te vertoeven. Zelf vind ik het fijn dat er zoiets is in Rotterdam. Ik kan het iedereen aanraden.
Vaak wordt er negatief over geschreven, maar je kan het beter zelf gaan ervaren. Je kan heerlijk naaktzonnen en zwemmen. Ikzelf kom er tot rust en mij stort de rest niet.
Marko schreef op om 18:21:
Ook ik ben wat ouder, maar ik vind het daar heerlijk om daar naakt te vertoeven.
Zelf vind ik het en fijne plaats ,en ik zou het iedereen aanraden.
Je hebt altijd mensen die hierover negatief schrijven, maar je kan daar fijn vertoeven.
Je kan daar ook fijn zwemmen.
Zelf kom ik daar tot rust,mij stoord de rest niet.
Chantal en Frits schreef op om 18:34:
Laten we even voorop stellen dat het naaktstrand en sex werkelijk niks met elkaar te maken hebben. Net als sauna en sex niks met elkaar te maken hebben. Maar dat slechts komt door de fantasie van zielige geile mannetjes. Natuurlijk wordt er wel eens wat gedaan op het naaktstrand maar op een gewoon strand toch ook? Het is echt niet zo dat iedereen daar ligt te neuken of wat dan ook. Ik ga soms naar het naaktstrand als het gewone strand te druk is. De sfeer is er gemoedelijker, en de normen en waarden zijn er hoger dan op een gemiddeld strand.

Daarnaast kijk er niemand naar niemand met de intentie om er geil van te worden. Sterker nog mensen zijn vaak eerlijker en directer op het naaktstrand. Misschien komt het omdat je je toch al bloot gegeven hebt.

Ook voor kinderen is het een prettige plaats. Niet alleen kunnen ze er op hun gemak spelen, maar doordat het er gemoedelijker is zal een ander eventueel als het nodig is ook op je kind passen als jij het toevallig even uit het oog verliest.

Tot slot voel ik me veiliger op het naaktstrand omdat ik (misschien onterecht) het idee hebt dat dieven en ander soort gespuis wat soms op andere stranden rond hangt nauwelijks op het naaktstrand is. (maar dat kan ik niet staven)

Al met al zou ik zeggen ga er rustig eens kijken, het zal je zeker niet tegenvallen.
Stefan schreef op om 18:29:
Ik ben nu een paar keer bij de Kralingse Plas in Rotterdam geweest om eens streeploos bruin te worden. Misschien beeld ik het me in, maar als betrekkelijk jonkie (26 jaar maar oog wat jonger) voel ik me wel altijd bekeken als ik daar aankom, iedereen is daar behoorlijk ouder. En dat gevoel wordt versterkt doordat iedereen elkaar daar lijkt te kennen. Tot nu toe heeft 1 man een praatje met me proberen te maken, maar die heb ik vriendelijk verzocht een andere gesprekspartner te kiezen.

Bij mijn volgende bezoek was het 'iets' gemengder en dan voel ik me al wat meer op mijn gemak. Maar de volgende keer ga ik denk ik toch liever naar het strand, om wat meer op te gaan in de massa en eens naakt te zwemmen.
Hans schreef op om 14:04:
Het is alweer september. Ik hoop dat we nog wat mooie dagen krijgen. Zodat ik het naaktstrandje aan de Kralingse Plas nog voordat de kouden dagen beginnen kan bezoeken.
Theo schreef op om 16:52:
Het was vandaag ondanks het weer heerlijk genieten aan de Kralingse Plas.