Schrijf een nieuw bericht.

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
36 berichten.
Jolanda en Kees heeft geschreven op 25/07/2021 om 10:26
We zijn onlangs op het strandje geweest. Mooie locatie en een prettige sfeer. Redelijk wat privacy. Afscherming d.m.v. beplanting en heg. Je bent niet naakt te zien vanaf het textielstrand. We komen dat zeker nog is terug.
Jan van Dijk heeft geschreven op 05/07/2021 om 08:52
Zelfs een stadsstrandje kan al een probleem zijn voor een naturist met een beperking. Dus naturisten en vrijwilligers meld je aan via https://naturistmetbeperking.wordpress.com
Jolanda heeft geschreven op 26/04/2021 om 07:24
Ik heb het รฉรฉn en ander op de site gelezen. Wat mezelf nieuwsgierig maakt. Wat zijn de ervaringen als je (vrouw) alleen komt zonnen.

Jolanda
Hans heeft geschreven op 04/10/2020 om 12:59
Het zit er waarschijnlijk niet meer in om een bezoekje te brengen aan het naaktstrandje. Een bezoekje wel, maar je kleren uitdoen en heerlijk zonnen gaat weer een aantal maanden duren. Ik kom er graag en breng daar graag mijn vrijetijd door. Het was de afgelopen maanden heerlijk weer in Nederland. En weggaan naar het buitenland zat er toch niet in, met deze corona. Hoop op betere tijden zodat we weer normaal kunnen doen, maar wat is nog normaal in deze tijd. Gelukkig bied het strandje afleiding en rust. Zonnetje kom dan maar snel terug met je warmte. Zodat ik niet alleen kan genieten, maar ook al die andere mensen die deze plek fijn vinden om aan te doen.
Richard heeft geschreven op 13/08/2020 om 16:18
Ik kom er graag en regelmatig alleen of met mijn vrouw. Om vervolgens te genieten van de zon en te zwemmen in de Kralingse Plas. Omdat het momenteel erg warm is moet je voorzichtig zijn met zwemmen. Blauwalg kan op de loer liggen. Het valt ons op dat er steeds meer vrouwen zijn, alleen of met partner. Het is voor ons een prima plek om te ontspannen en te genieten. Wij komen er graag.
Peter heeft geschreven op 08/04/2020 om 16:59
Het was vandaag een heerlijke zonnige dag aan de Kralingse Plas. Helaas moesten we rond 14:30 uur onze spullen inpakken. Omdat de politie ons kwam vertellen dat het niet meer was toegestaan recreatief te blijven zonnen op het naaktstrandje. Ondanks dat we ruim meer dan 7 meter uit elkaar lagen. Begrijpelijk gezien de huidige situatie. We pakte onze spullen en moesten gaan. De twee politieagenten die ons ter fiets kwamen waarschuwen waren aardig en begripvol. Ik had juist voor deze zonnige dag verlof opgenomen gezien het heerlijke weer. Nu maar hopen op een nieuwe zonnige dag. Dat je weer kan genieten aan de Kralingse Plas.
John en Thea heeft geschreven op 09/03/2020 om 08:33
Wij maakte afgelopen zaterdag een wandeling door het Kralingse bos. Voordat we het wisten liepen we op het naaktstrandje. Het bos geef ons de nodige ontspanning. Wat ons opviel dat er veel begroeiing op het strand is en dat bomen onderwater staan. Waarschijnlijk slaat het water uit de plas te veel door. Zodat veel nat wordt en plantengroei op het zand toeneemt. Jammer dat daardoor het zand verdwijnt. Voor de rest een mooie plek voor naaktrecreatie.
Gerard heeft geschreven op 07/01/2020 om 20:19
Ik verlang zo naar het strandje. Verlang zo naar het voorjaar. Ben mezelf ervan bewust dat ik nog even moet wachten. Voordat ik naakt op het strandje kan genieten van de zon. Ik kom regelmatig en de sfeer is ongedwongen en een thuiskomen. Je kan totaal jezelf zijn. Ondanks dat er veel mannen komen is hier iedereen zoals ik zie welkom. Kom maar op met de warmte.
Peter heeft geschreven op 31/12/2019 om 09:40
Het jaar 2019 zit er zo goed als op, en nog even volhouden om vervolgens weer te kunnen genieten van het voorjaar. Laat de warmte maar komen. Ben deze maanden eigenlijk zat. Ik verlang naar de saamhorigheid en gezelligheid van het naaktstrandje en de natuur om me heen, met een prachtig uitzicht op de skyline van Rotterdam. Mijn complimenten voor de site.
Astrid en Aalt heeft geschreven op 16/12/2019 om 18:18
Wij hebben zojuist de website bekeken en wisten niet dat je in het Kralingse Bos naakt kan zonnen. Voor ons is dat fijn om te weten. Want in het voorjaar willen wij een bezoekje brengen aan deze plek. Omdat wij dichtbij wonen. Wie heeft als stel ervaring met het bezoeken van deze plek. Wij lezen graag je bericht in het Gastenboek.
Jan en Sonja heeft geschreven op 08/10/2019 om 08:51
Was afgelopen maanden regelmatig op het naaktstrandje geweest met mijn vrouw. Ik snap waarom er weinig vrouwen alleen komen. Er komen cruisers die andere bedoelingen hebben dan naaktzonnen. Verder is er niks mis mee. Behalve dan iets meer faciliteiten. Zoals een wc, afspoel douch, picknick tafel en droog zand. Het water uit de plas trek te veel onder de grond door. Waardoor begroeiing op het strand ontstaat en het zand vochtig blijft.
Jasper heeft geschreven op 03/07/2019 om 11:31
Ik heb al een aantal keren het naaktstrandje bezocht. Het is echt een fijne plek aan de Kralingse Plas om aan te doen. Ik kom er graag. Het is ontspannen en erg gezellig. Bovendien best druk, maar nog altijd veel mannen. Iets meer jongeren en diversiteit zou het nog meer gezellige maken.
Koen De Sutter heeft geschreven op 10/04/2019 om 21:43
Ik wil graag maar twijfel steeds en durf de eerste stap niet te zetten. Omdat ik in het verleden ben lastiggevallen. Omdat ik slank en licht gespierd ben. Sommigen zitten je constant te begluren. Jullie advies. Hoe hiermee om te gaan?
Marjolein D heeft geschreven op 21/12/2018 om 10:59
Er is veel parkeergelegenheid. Gelukkig gratis. Daarnaast zijn er veel eet en drink gelegenheden. Je kunt er wandelen, hardlopen, fietsen of gewoon lekker relaxen op bijvoorbeeld het naaktstrandje. Vanaf eind maart heb je geen last van loslopende honden.
Laura en Jan heeft geschreven op 21/12/2018 om 10:53
Zo tussen al die snelwegen verwacht je niet veel rust, maar het Kralingse bos biedt dat wel. Mooie wandelpaden, leuke tentjes onderweg en prachtige plas. Het is eveneens een heerlijke plek om samen te sporten.
Ronald heeft geschreven op 27/09/2018 om 09:55
Misschien wel de laatste mooi dag van het jaar en vrij van het werk. Ik ga deze dag nog heerlijk doorbrengen op het strandje. Voordat het echt koud wordt. Wie weet zien we elkaar en anders tot volgend jaar.
Martin heeft geschreven op 15/09/2018 om 10:33
Het is alweer half september. Voor het zover laat aanzien krijgen we nog wat mooie dagen. Dat word dan heerlijk genieten aan de Kralingse Plas. Nou wie weet tot vanmiddag beste bezoekers van deze mooie site.
Andre heeft geschreven op 02/08/2018 om 17:36
Vandaag een kijkje genomen aan de Zevenhuizerplas. Mijn indruk was goed. Een mooie plas, omringt door bomen, groen en een mooi strandgedeelte. Volop de ruimte om te zonnebaden en te zwemmen. Maar ik was meer benieuwt naar het naaktstrandje. Na veel zoeken en vragen kwam ik aan. Ik moest een smal paadje om op het naaktgedeelte uit te komen. Het was druk en de sfeer was goed. Maar na het goed te hebben gezien. Vond ik het erg klein in vergelijking met het naaktstrandje aan de Kralingse Plas. Bovendien is de privacy erg beperkt. Omdat dat het klein is en je al gauw op elkaar ligt/zit. De ruimte is erg beperkt en ik vond het onvoldoende afgeschermd. Ik ga dan liever naar het naaktstrandje in het Kralingse Bos. Succes met kiezen.
Hans heeft geschreven op 01/07/2018 om 13:06
Ik kom regelmatig in het Kralingse bos om te genieten. Zowel op het reguliere als het naaktstrandje. Ik zoek dan de rust op en zoek de nodige ontspanning. Iedereen moet het vooral naar z'n zin maken en genieten van een plek in het bos. Toch wil vragen om je afval op te ruimen. Gooi deze in de bestemde afvalcontainers. Die staan er niet voor niets, of neem iets mee om het erin te doen. Laat het niet zomaar rondslingeren in het bos. Koester deze heerlijke plek in Rotterdam en neem je verantwoordelijkheid. Anders zit je een eerstvolgende keer in je eigen achtergelaten rommel.
Ronald heeft geschreven op 25/03/2018 om 19:04
Het weer wordt beter en nog even en dan is het weer genieten op het naaktstrandje aan de Kralingse Plas. Het heeft inmiddels lang genoeg geduurd. Ben blij dat de natuur ontwaakt. Hoop dan weer snel oude bekende te mogen begroeten en te genieten van deze fijne plek in Rotterdam. Ik hoop op heerlijke warme maanden voor mens en dier.