Schrijf een nieuw bericht.

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
26 berichten.
Jan en Sonja schreef op om 08:51:
Was afgelopen maanden regelmatig op het naaktstrandje geweest met mijn vrouw. Ik snap waarom er weinig vrouwen alleen komen. Er komen cruisers die andere bedoelingen hebben dan naaktzonnen. Verder is er niks mis mee. Behalve dan iets meer faciliteiten. Zoals een wc, afspoel douch, picknick tafel en droog zand. Het water uit de plas trek te veel onder de grond door. Waardoor begroeiing op het strand ontstaat en het zand vochtig blijft.
Jasper schreef op om 11:31:
Ik heb al een aantal keren het naaktstrandje bezocht. Het is echt een fijne plek aan de Kralingse Plas om aan te doen. Ik kom er graag. Het is ontspannen en erg gezellig. Bovendien best druk, maar nog altijd veel mannen. Iets meer jongeren en diversiteit zou het nog meer gezellige maken.
Koen De Sutter schreef op om 21:43:
Ik wil graag maar twijfel steeds en durf de eerste stap niet te zetten. Omdat ik in het verleden ben lastiggevallen. Omdat ik slank en licht gespierd ben. Sommigen zitten je constant te begluren. Jullie advies. Hoe hiermee om te gaan?
Marjolein D schreef op om 10:59:
Er is veel parkeergelegenheid. Gelukkig gratis. Daarnaast zijn er veel eet en drink gelegenheden. Je kunt er wandelen, hardlopen, fietsen of gewoon lekker relaxen op bijvoorbeeld het naaktstrandje. Vanaf eind maart heb je geen last van loslopende honden.
Laura en Jan schreef op om 10:53:
Zo tussen al die snelwegen verwacht je niet veel rust, maar het Kralingse bos biedt dat wel. Mooie wandelpaden, leuke tentjes onderweg en prachtige plas. Het is eveneens een heerlijke plek om samen te sporten.
Ronald schreef op om 09:55:
Misschien wel de laatste mooi dag van het jaar en vrij van het werk. Ik ga deze dag nog heerlijk doorbrengen op het strandje. Voordat het echt koud wordt. Wie weet zien we elkaar en anders tot volgend jaar.
Martin schreef op om 10:33:
Het is alweer half september. Voor het zover laat aanzien krijgen we nog wat mooie dagen. Dat word dan heerlijk genieten aan de Kralingse Plas. Nou wie weet tot vanmiddag beste bezoekers van deze mooie site.
Andre schreef op om 17:36:
Vandaag een kijkje genomen aan de Zevenhuizerplas. Mijn indruk was goed. Een mooie plas, omringt door bomen, groen en een mooi strandgedeelte. Volop de ruimte om te zonnebaden en te zwemmen. Maar ik was meer benieuwt naar het naaktstrandje. Na veel zoeken en vragen kwam ik aan. Ik moest een smal paadje om op het naaktgedeelte uit te komen. Het was druk en de sfeer was goed. Maar na het goed te hebben gezien. Vond ik het erg klein in vergelijking met het naaktstrandje aan de Kralingse Plas. Bovendien is de privacy erg beperkt. Omdat dat het klein is en je al gauw op elkaar ligt/zit. De ruimte is erg beperkt en ik vond het onvoldoende afgeschermd. Ik ga dan liever naar het naaktstrandje in het Kralingse Bos. Succes met kiezen.
Hans schreef op om 13:06:
Ik kom regelmatig in het Kralingse bos om te genieten. Zowel op het reguliere als het naaktstrandje. Ik zoek dan de rust op en zoek de nodige ontspanning. Iedereen moet het vooral naar z'n zin maken en genieten van een plek in het bos. Toch wil vragen om je afval op te ruimen. Gooi deze in de bestemde afvalcontainers. Die staan er niet voor niets, of neem iets mee om het erin te doen. Laat het niet zomaar rondslingeren in het bos. Koester deze heerlijke plek in Rotterdam en neem je verantwoordelijkheid. Anders zit je een eerstvolgende keer in je eigen achtergelaten rommel.
Ronald schreef op om 19:04:
Het weer wordt beter en nog even en dan is het weer genieten op het naaktstrandje aan de Kralingse Plas. Het heeft inmiddels lang genoeg geduurd. Ben blij dat de natuur ontwaakt. Hoop dan weer snel oude bekende te mogen begroeten en te genieten van deze fijne plek in Rotterdam. Ik hoop op heerlijke warme maanden voor mens en dier.
RB schreef op om 11:42:
Het is fijn om een naakstrand dichtbij te hebben en het uitzicht op de plas en skyline is fraai. Maar verder is het bedroevend. Water vol waterplanten en te ondiep om te zwemmen. Strandgedeelte ligt te laag waardoor het zand vochtig blijft. Te weinig beschutting en gluurders van het aangrenzende textielstrand en (waarschijnlijk) daardoor weinig vrouwelijke bezoekers.
Nienke schreef op om 22:57:
Af en toe kom ik naar het naaktstandje aan de Kralingse Plas. Nog altijd zijn er niet veel vrouwen alleen, of stellen te bekennen. Ondanks dat de aanwezigen mannen erg aardig en openhartig zijn. Is het een heerlijke plek om aan de doen. Je kunt er heerlijk genieten. Het is inmiddels december en denk regelmatig terug aan de heerlijke warmen maanden waar ik deze plek regelmatig heb aangedaan. Soms alleen en een andere keer met een vriend. Veel mensen houden van de zon en van de natuur. Ik ben er รฉรฉn van. Het is een heerlijke plek om aan de doen.
Karin schreef op om 19:22:
Ik was vandaag voor het eerst als vrouw allen op het naaktstrandje aan de Kralinge Plas. Ik had dit veel eerder moeten doen. Wat is de sfeer ongedwongen en wat zijn de mensen aardig. Het is al augustus en de zomer komt aan z'n eind. Al mag ik dat niet hopen. Ik ga indien ik vrij bent van het werk weer snel genieten. Van de zon en de ongedwongenheid. Genoeg gezegd. Je moet het zelf ervaren................ Succes Karin
Peter schreef op om 09:42:
Gisteren naar het strandje geweest aan de Kralingse Plas en een heerlijke middag gehad. Het was bewolkt en niet te warm en de zon liet zich regelmatig zien. Het was er niet druk. Gezien verplichtingen vandaag hoop ik komende zondag weer van de partij te zijn. Het is wel jammer dat je niet kan zwemmen. Vandaag is het regenachtig in Rotterdam en bewolkt dus ik hoop morgen dat de zon weer schijnt. Complimenten voor de site.
Albert schreef op om 13:24:
Nog even en het is weer genieten aan de Kralingse Plas. Ben zo blij dat de winter voorbij is. Het zijn voor mij depri- maanden om er doorheen te komen. Daarin ben ik vast niet de enige. Fijne site om te bezoeken.
Walter schreef op om 11:25:
Wil iedereen een fijn en gezond 2017 toewensen. Dat het maar snel warm weer mag worden. Om wederom aan de Kralingse plas te kunnen genieten. Hoop jullie weer snel te verwelkomen. Wie vandaag nog een nieuwsjaarduik nemen wens ik veel succes toe!
Hans schreef op om 11:32:
Het is winter en ik verlang naar het strandje aan de Kralingse Plas. Gelukkig is het al december, het schiet dus al aardig op. Ik hoop in de tweede week van maart te kunnen genieten van de zon en hoop dat de temperatuur mij de ruimte geeft om naar het strandje te gaan. Ik hoop dan weer een hoop oude bekenden te zien en te spreken. Voor nu fijne dagen en een gezond 2017 toegewenst.
Hans schreef op om 09:36:
Ik was gisteren in het Kralingse Bos en heb weer zo genoten van het naaktstrandje aan de Kralingse Plas. De sfeer was weer super gezellig en was weer genieten. Vrees wel voor de koude wintermaanden. Voorlopig maar niet aandenken, want het is vandaag weer een super mooie dag in Rotterdam en dat op 29 september en dan 26 graden. Mensen geniet.
Charlotte schreef op om 13:14:
Mijn favoriete plek in Rotterdam is zeker de Kralingse Plas. Het Bos omringt het park en is geschikt voor een heerlijke wandeling. Of bij lekker weer gezellig in de buitenlucht met vrienden af te spreken. Tevens is het een ideale plek om te sporten want je kan zowel rondom het water lopen. Vele Rotterdammers maken hier dan ook volop gebruik van, bijvoorbeeld om te joggen, te zeilen of om paard te rijden. Met name in de zomer stroomt het park vol en wordt er volop gebruik gemaakt het strandje, de speelplaatsen en de barbecuezones.

Het park ziet er het hele jaar geweldig uit. De prachtige bomen en planten geven je het gevoel alsof je ver van een grote stad verwijderd bent en het uitzicht rond het water is fantastisch. Bijzonder is dat enkele eilandjes zijn ontstaan door het dumpen van puin na het bombardement van mei 1940.

Minpunten zijn er helaas ook. In de zomer blijft er veel afval rond slingeren en zijn de grasvelden vaak bezaaid met uitwerpselen van de vele ganzen en ander gevogelte. Daarnaast zijn er al jaren problemen met de kwaliteit van het water. Let er dan ook goed op dat de kinderen of de hond geen water drinken uit Plas! Gelukkig doet de gemeente wel hard zijn best om het water zo schoon mogelijk te krijgen.
Peter en Sanne schreef op om 11:14:
Ik lees regelmatig berichten over het Kralingse bos. Het zijn vaak oude berichten. De huidige situatie aan de Kralingse plas is de laatste jaren verbeterd. De Gemeente zou wel meer kunnen faciliteren. Denk aan: afspoeldouche, toilet, picknick tafel. Om maar wat te noemen. Wat ook andere bezoekers van het naaktstrandje net als ik belangrijk vinden. Zo komen er meer vrouwen en koppels dan voorheen. Ik kom ook graag alleen, zeker na een drukke dag werken. Even heerlijk ontspannen.
Nee zo middagje naaktstrand aan de Kralingse plas is toppie.