Schrijf een nieuw bericht.

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
29 berichten.
Gerard schreef op 07/01/2020 om 20:19:
Ik verlang zo naar het strandje. Verlang zo naar het voorjaar. Ben mezelf ervan bewust dat ik nog even moet wachten. Voordat ik naakt op het strandje kan genieten van de zon. Ik kom regelmatig en de sfeer is ongedwongen en een thuiskomen. Je kan totaal jezelf zijn. Ondanks dat er veel mannen komen is hier iedereen zoals ik zie welkom. Kom maar op met de warmte.
Peter schreef op 31/12/2019 om 09:40:
Het jaar 2019 zit er zo goed als op, en nog even volhouden om vervolgens weer te kunnen genieten van het voorjaar. Laat de warmte maar komen. Ben deze maanden eigenlijk zat. Ik verlang naar de saamhorigheid en gezelligheid van het naaktstrandje en de natuur om me heen, met een prachtig uitzicht op de skyline van Rotterdam. Mijn complimenten voor de site.
Astrid en Aalt schreef op 16/12/2019 om 18:18:
Wij hebben zojuist de website bekeken en wisten niet dat je in het Kralingse Bos naakt kan zonnen. Voor ons is dat fijn om te weten. Want in het voorjaar willen wij een bezoekje brengen aan deze plek. Omdat wij dichtbij wonen. Wie heeft als stel ervaring met het bezoeken van deze plek. Wij lezen graag je bericht in het Gastenboek.
Jan en Sonja schreef op 08/10/2019 om 08:51:
Was afgelopen maanden regelmatig op het naaktstrandje geweest met mijn vrouw. Ik snap waarom er weinig vrouwen alleen komen. Er komen cruisers die andere bedoelingen hebben dan naaktzonnen. Verder is er niks mis mee. Behalve dan iets meer faciliteiten. Zoals een wc, afspoel douch, picknick tafel en droog zand. Het water uit de plas trek te veel onder de grond door. Waardoor begroeiing op het strand ontstaat en het zand vochtig blijft.
Jasper schreef op 03/07/2019 om 11:31:
Ik heb al een aantal keren het naaktstrandje bezocht. Het is echt een fijne plek aan de Kralingse Plas om aan te doen. Ik kom er graag. Het is ontspannen en erg gezellig. Bovendien best druk, maar nog altijd veel mannen. Iets meer jongeren en diversiteit zou het nog meer gezellige maken.
Koen De Sutter schreef op 10/04/2019 om 21:43:
Ik wil graag maar twijfel steeds en durf de eerste stap niet te zetten. Omdat ik in het verleden ben lastiggevallen. Omdat ik slank en licht gespierd ben. Sommigen zitten je constant te begluren. Jullie advies. Hoe hiermee om te gaan?
Marjolein D schreef op 21/12/2018 om 10:59:
Er is veel parkeergelegenheid. Gelukkig gratis. Daarnaast zijn er veel eet en drink gelegenheden. Je kunt er wandelen, hardlopen, fietsen of gewoon lekker relaxen op bijvoorbeeld het naaktstrandje. Vanaf eind maart heb je geen last van loslopende honden.
Laura en Jan schreef op 21/12/2018 om 10:53:
Zo tussen al die snelwegen verwacht je niet veel rust, maar het Kralingse bos biedt dat wel. Mooie wandelpaden, leuke tentjes onderweg en prachtige plas. Het is eveneens een heerlijke plek om samen te sporten.
Ronald schreef op 27/09/2018 om 09:55:
Misschien wel de laatste mooi dag van het jaar en vrij van het werk. Ik ga deze dag nog heerlijk doorbrengen op het strandje. Voordat het echt koud wordt. Wie weet zien we elkaar en anders tot volgend jaar.
Martin schreef op 15/09/2018 om 10:33:
Het is alweer half september. Voor het zover laat aanzien krijgen we nog wat mooie dagen. Dat word dan heerlijk genieten aan de Kralingse Plas. Nou wie weet tot vanmiddag beste bezoekers van deze mooie site.
Andre schreef op 02/08/2018 om 17:36:
Vandaag een kijkje genomen aan de Zevenhuizerplas. Mijn indruk was goed. Een mooie plas, omringt door bomen, groen en een mooi strandgedeelte. Volop de ruimte om te zonnebaden en te zwemmen. Maar ik was meer benieuwt naar het naaktstrandje. Na veel zoeken en vragen kwam ik aan. Ik moest een smal paadje om op het naaktgedeelte uit te komen. Het was druk en de sfeer was goed. Maar na het goed te hebben gezien. Vond ik het erg klein in vergelijking met het naaktstrandje aan de Kralingse Plas. Bovendien is de privacy erg beperkt. Omdat dat het klein is en je al gauw op elkaar ligt/zit. De ruimte is erg beperkt en ik vond het onvoldoende afgeschermd. Ik ga dan liever naar het naaktstrandje in het Kralingse Bos. Succes met kiezen.
Hans schreef op 01/07/2018 om 13:06:
Ik kom regelmatig in het Kralingse bos om te genieten. Zowel op het reguliere als het naaktstrandje. Ik zoek dan de rust op en zoek de nodige ontspanning. Iedereen moet het vooral naar z'n zin maken en genieten van een plek in het bos. Toch wil vragen om je afval op te ruimen. Gooi deze in de bestemde afvalcontainers. Die staan er niet voor niets, of neem iets mee om het erin te doen. Laat het niet zomaar rondslingeren in het bos. Koester deze heerlijke plek in Rotterdam en neem je verantwoordelijkheid. Anders zit je een eerstvolgende keer in je eigen achtergelaten rommel.
Ronald schreef op 25/03/2018 om 19:04:
Het weer wordt beter en nog even en dan is het weer genieten op het naaktstrandje aan de Kralingse Plas. Het heeft inmiddels lang genoeg geduurd. Ben blij dat de natuur ontwaakt. Hoop dan weer snel oude bekende te mogen begroeten en te genieten van deze fijne plek in Rotterdam. Ik hoop op heerlijke warme maanden voor mens en dier.
RB schreef op 08/02/2018 om 11:42:
Het is fijn om een naakstrand dichtbij te hebben en het uitzicht op de plas en skyline is fraai. Maar verder is het bedroevend. Water vol waterplanten en te ondiep om te zwemmen. Strandgedeelte ligt te laag waardoor het zand vochtig blijft. Te weinig beschutting en gluurders van het aangrenzende textielstrand en (waarschijnlijk) daardoor weinig vrouwelijke bezoekers.
Nienke schreef op 02/12/2017 om 22:57:
Af en toe kom ik naar het naaktstandje aan de Kralingse Plas. Nog altijd zijn er niet veel vrouwen alleen, of stellen te bekennen. Ondanks dat de aanwezigen mannen erg aardig en openhartig zijn. Is het een heerlijke plek om aan de doen. Je kunt er heerlijk genieten. Het is inmiddels december en denk regelmatig terug aan de heerlijke warmen maanden waar ik deze plek regelmatig heb aangedaan. Soms alleen en een andere keer met een vriend. Veel mensen houden van de zon en van de natuur. Ik ben er รฉรฉn van. Het is een heerlijke plek om aan de doen.
Karin schreef op 28/08/2017 om 19:22:
Ik was vandaag voor het eerst als vrouw allen op het naaktstrandje aan de Kralinge Plas. Ik had dit veel eerder moeten doen. Wat is de sfeer ongedwongen en wat zijn de mensen aardig. Het is al augustus en de zomer komt aan z'n eind. Al mag ik dat niet hopen. Ik ga indien ik vrij bent van het werk weer snel genieten. Van de zon en de ongedwongenheid. Genoeg gezegd. Je moet het zelf ervaren................ Succes Karin
Peter schreef op 24/06/2017 om 09:42:
Gisteren naar het strandje geweest aan de Kralingse Plas en een heerlijke middag gehad. Het was bewolkt en niet te warm en de zon liet zich regelmatig zien. Het was er niet druk. Gezien verplichtingen vandaag hoop ik komende zondag weer van de partij te zijn. Het is wel jammer dat je niet kan zwemmen. Vandaag is het regenachtig in Rotterdam en bewolkt dus ik hoop morgen dat de zon weer schijnt. Complimenten voor de site.
Albert schreef op 10/03/2017 om 13:24:
Nog even en het is weer genieten aan de Kralingse Plas. Ben zo blij dat de winter voorbij is. Het zijn voor mij depri- maanden om er doorheen te komen. Daarin ben ik vast niet de enige. Fijne site om te bezoeken.
Walter schreef op 01/01/2017 om 11:25:
Wil iedereen een fijn en gezond 2017 toewensen. Dat het maar snel warm weer mag worden. Om wederom aan de Kralingse plas te kunnen genieten. Hoop jullie weer snel te verwelkomen. Wie vandaag nog een nieuwsjaarduik nemen wens ik veel succes toe!
Hans schreef op 22/12/2016 om 11:32:
Het is winter en ik verlang naar het strandje aan de Kralingse Plas. Gelukkig is het al december, het schiet dus al aardig op. Ik hoop in de tweede week van maart te kunnen genieten van de zon en hoop dat de temperatuur mij de ruimte geeft om naar het strandje te gaan. Ik hoop dan weer een hoop oude bekenden te zien en te spreken. Voor nu fijne dagen en een gezond 2017 toegewenst.