In september kun je overnachten in de voormalig molenaarswoning aan de Kralingse Plas. Deze voormalige molenaarswoning maakt onderdeel uit van een historisch molencomplex aan de Kralingse Plas.

In de woning zijn twee studio’s met voor iedere studio een eigen parkeerplaats en een eigen ingang. Beide studio’s zijn voor twee personen met op de slaapbank extra ruimte voor twee kinderen. Voor gemeenschappelijk gebruik is er een mooie tuin.

Studio De Ster (45m2) is op de begane grond en biedt een fantastisch uitzicht op de Kralingse Plas. Er is een zitgedeelte (met open haard) dat in open verbinding staat met een kleine (eet)keuken die van alle gemakken en apparatuur is voorzien. De ruimte slaapkamer met tweepersoonsbed (Auping) heeft een vrijstaand bad en een aparte badkamer met vloerverwarming, douche en wastafel. De studio heeft een apart toilet. Deze studio heeft een eigen terras.

Studio De Karot (35m2) is op de verdieping en ziet eveneens fantastisch uit op de Kralingse Plas. Het woongedeelte heeft een kleine keuken die ook weer is voorzien van alle gemakken en apparatuur. Het woongedeelte heeft een frans balkon met uitzicht op molen De Ster. In de toekomst komt hier een dakterras. De badkamer is voorzien van vloerverwarming, douche, wastafel en toilet. De slaapkamer, met tweepersoons Aupingbed heeft openslaande ramen in de kopse gevel met vrij uitzicht.

De studio’s zijn eventueel gelijktijdig te huur. In dat geval kan bij de entree op de begane grond een deur worden geopend en staan de studio’s binnendoor met elkaar in verbinding.

In de oude eigenaarswoning van het complex is nu het populaire restaurant De Tuin dat elke dag open is voor ontbijt, lunch en diner. In de directe omgeving zijn ook verschillende andere restaurants. Voor fietsen kan worden gezorgd.

Overnachten in molenaarswoning
Getagd op: