De eerste twee weekends van oktober 2015 staan weer in het teken van de Kunstroute Kralingen- Crooswijk Sjarel Ex, directeur van Museum Boijmans Van Beuningen, opent de Kunstroute op vrijdagmiddag 2 oktober in Galerie Kralingen. Daar vindt de overzichtstentoonstelling van alle deelnemers plaats, met een veiling van kunstwerken van deelnemers en een jazzconcert van Cruise Control.

In de krant is veel informatie verspreid en voor het allerlaatste nieuws kunt u natuurlijk terecht op: kunstroutekralingencrooswijk

U hoeft niet te wachten tot oktober, want nu al kunt u langs de volgende locaties:

Crooswijk
In het Nivon dat zijn 90e verjaardag viert in de Dirk Smitsstraat 76: werk van Juan Heinson Huala, Jorge Kata Nunez, Hans van Roon en Corstiaan Boon.
Bij de nieuwbouw in Nieuw Crooswijk, in de buurttuin van het Crooswijkerzand beelden van Vera Harmsen en Tineke Noordzij. Daar komt de komende weken nog werk bij van Jacqueline Specken en Willem van Hest.

Kralingen
In Trompenburg Tuinen & Arboretum aan de Honingerdijk 86: beelden van Jacqueline Specken en monochrome porseleinen schilderijen van Antoinet Deurlo.
In de Botanische Tuin, Cederstraat 5: beelden van Jacqueline Specken en Anton Vrede.
In The Kitchen, Willem Ruyslaan 225: foto’s van Esther Prinsze.
Op de Avenue Concordia is Arte Concordia te zien: beelden en vlaggen van 55 kunstenaars.

Veel kunst te zien in Kralingen-Crooswijk
Getagd op: