We konden dit initiatief niet nalaten te vermelden. Iedereen heeft het druk vandaag de dag. Volle agenga’s en de nodige stress. We moeten van alles van onszelf en komen soms nauwelijks tot rust. Hoe fijn zou dan zijn om het nuttige met het het aangename te vereinigen.

Ken je dat? Je spreekt behoorlijk Engels, gebruikt het misschien in je werk of in contact met familie of vrienden ver weg. Of op vakantie in het buitenland. Toch zou je het best beter willen bijhouden. Maar om elke week Engelse les te volgen, dat laat je agenda niet toe. Dan is er goed nieuws! In de omgeving Rotterdam worden vanaf nu wandelingen georganiseerd onder de noemer ‘Come walk & talk with me’. Samen met Sandra Langenberg van Take The Plunge! maak je een wandeling van ca. een uur in een van de prachtige parken of natuurgebieden in onze regio.

Het Kralingse Bos bijvoorbeeld. Om de hoek dus! Tijdens het gesprek wordt de hele tijd Engels gepraat. Het gespreksonderwerp kies je zelf. Het kan overal over gaan: werk, hobby’s, maatschappelijke onderwerpen. Wat je maar wilt. Een uur lang je Engels actief gebruiken, terwijl je een heerlijke wandeling maakt in de mooie natuur. Inspanning & ontspanning gaan zo hand in hand!

Het mooiste moet nog komen: voor ‘Come walk & talk with me’ wordt géén vast tarief berekend. Deze wandelingen worden georganiseerd op donatiebasis. De klant bepaalt achteraf zelf wat de wandeling hem/haar waard is geweest en doneert naar eigen inzicht een bedrag. Beter kan niet toch?

Wie interesse heeft in deze wandelingen kan contact opnemen via infotaketheplunge@gmail.com of telefonisch kijk hiervoor op facebook Er worden voorlopig maximaal 2 wandelingen per week georganiseerd dus wees er op tijd bij!

Sandra is een zeer ervaren docent/trainer Engels en begeleidt mensen bij het verbeteren van hun Engels. Ze doet dat op allerlei manieren en op diverse niveaus.

Come walk & talk
Getagd op: