Het Oude Wijken Pastoraat in Crooswijk wil graag (al vanaf 1984) het Evangelie handen en voeten geven onder meer door het aanbieden van sociale activiteiten in het Open Huis, zoals een eetclub; inloopmiddagen; een crea-club; bingo en een breiclub.

We gaan daadwerkelijk de strijd aan tegen eenzaamheid; armoede; en sociale uitsluiting en zijn actief met taallessen; huisbezoeken; geven noodverstrekkingen; doen klusjes en hebben een Voedselbank. Voor mensen met een kleine beurs zijn er zomeruitstapjes; dagtochten; vakantieweken voor volwassenen en een voor kinderen. (samen met het Pastoraat Oude Noorden).

Maar we doen ook graag mee aan de Dag van de dialoog; Week tegen Eenzaamheid; de Burendag; Nl.Doet; uitwisselingen met moslimorganisaties uit de buurt en talloze andere activiteiten.

Religieuze diensten
Het Wijkpastoraat Crooswijk heeft geen eigen kerkgebouw, maar houdt tijdens alle christelijke (en nationale) feestdagen vieringen in combinatie met een ontspanningsprogramma. Daarnaast wordt er elke derde zondag van de maand Kerkcafé gehouden van 16.00 tot 17.00 uur.
Deze laagdrempelige bijeenkomsten zijn voor iedereen toegankelijk.

Voel je vrj om het een keer mee te maken.

Je bent van harte welkom.
Diaconaal werker: Erik Maan
Adres: Nieuwe Crooswijkseweg 82c
3034 PS Crooswijk- Rotterdam

tegenover de St. Laurentius begraafplaats
Telefoon: (010) 411 82 30
Voor vragen mail je met: wijkpastoraatcrooswijk@gmail.com

Wijkpastoraat Crooswijk
Getagd op: