De Grote Schijn, de lichtshow in het Kralingse Bos in Rotterdam, is afgelast. Volgens de organisatie is er te veel onduidelijkheid en onzekerheid over de coronamaatregelen. Het risico is te groot om nu al op te gaan bouwen.

Ze komen er weer aan, de donkere dagen. Maar tijdens de herfstvakantie staat het Kralingse Bos hoe dan ook in de spotlights, want: De Grote Schijn komt er weer aan! Een magisch audiovisueel spektakel, dat alle zintuigen prikkelt.

Vorig jaar, de eerste keer dat Rotterdam kennis mocht maken met deze magie, zagen veel mensen het evenement. Uiteindelijk kwamen meer dan 30.000 bezoekers op de magische lichtshow af, dat hen een ‘zinnenprikkelende tocht in het donker’ beloofde.

Dubbele editie
Niet zo gek dat de organisator direct daarna begon na te denken over een vervolg. En inmiddels is het zo ver: dit najaar komt De Grote Schijn voor het eerst naar Park Zypendaal in Arnhem en is er in het Kralingse Bos een geheel nieuwe show te zien.

Toverkracht
Van vrijdag 16 oktober tot en met zondag 1 november vormen beide locaties het natuurlijke decor voor een bijzondere wandeltocht door het donker. Door middel van licht, geluid en geuren gaan ogen, oren en neuzen op avontuur. Alsof het bos bevangen is door echte toverkracht, wacht achter elke struik een nieuwe verrassing.

In verband met corona en om wachtrijen bij de entree te voorkomen, worden tickets dit jaar op naam verkocht en wordt er gewerkt met tijdsloten.

Tickets zijn verkrijgbaar vanaf vrijdag 11 september.

Deze herfst Kralingse Bos opnieuw in de spotlights
Getagd op: